Coachtraject liefde in je lijf, liefde in je leven

Coachtraject liefde in je lijf, liefde in je leven

Ontdek de 7 sleutels naar zelfliefde en zelfzorg

Heb je regelmatig last van eetbuien? Ben je bang om dik te worden? Voel je dat je niet goed genoeg bent zoals je bent? Kom je maar niet af van het idee dat je minder moet eten om af te vallen? Sport Je vaker dan je eigenlijk wilt? Sla je maaltijden over en/of compenseer je in je hoeveelheid eten als je een feestje in het vooruitzicht hebt? Is eten voor jou een manier om je emoties niet te hoeven voelen? Is niet eten voor jou een manier om rust in je hoofd te creëren? Zie jij het eten als je vijand waar je constant een strijd mee voert?

Hoe zou het zijn als eten weer je vriend wordt? Hoe zou het zijn als je vrede en rust kunt voelen in jezelf, met hoe je eruit ziet? Hoe zou het zijn wanneer je in de ochtend met een grote glimlach voor de spiegel staat en tegen jezelf kunt zeggen: "je bent goed zoals je bent". "Ik heb me lief". Hoe zou het zijn als je je vrij voelt in je eetgedrag? Hoe zou het voelen als je volledige regie hebt over je eetgedrag? Wie ben jij wanneer jij loskomt van je constante eetgedachten en alle regels die jij jezelf oplegt? Hoeveel energie zou je over hebben, wanneer jij niet meer de hele dag met eten bezig bent? Welke vrouw komt er tevoorschijn wanneer je afscheid neemt van je verstoorde relatie met eten? Ben je nieuwsgierig wat de functie was van je eetgedrag? Waar wilde het jou bij helpen? Waar wilde je voor weglopen? Welke pijn en welk verdriet mocht er niet zijn en niet gevoeld worden? Wat leverde jouw eetprobleem jou op? Is het nog dienend of heb je het niet meer nodig? Zijn er gezondere keuzes die je kunt maken om je niet ingevulde behoeften te vervullen?  Sta jij op het punt van inzicht dat jij afscheid wilt nemen van je verstoorde relatie met eten, met hoe jij met jezelf omgaat? Ben je bereid met liefde en dankbaarheid je eetprobleem los te laten? Ben je klaar voor de volgende stappen naar vrijheid? Wil jij de 7 sleutels in ontvangst nemen die jou leiden door de poorten naar zelfliefde en zelfzorg, zelfacceptatie, zelfbewustzijn, zelfinzicht en zelfvertrouwen?

Dat is mogelijk! Alles is er al! Ook voor jou! Dat wat jij zo spannend vindt, dat waar jij zo naar verlangt...ligt ook voor jou al klaar. Ik overhandig je de 7 sleutels waarmee jij jouw poorten kunt openen die de weg wijzen naar jouw verlangen. In een groep van 7 vrouwen 7 live coachsessies van 2 uur en 7 online lessen verspreid over 7 maanden. De investering die jij hiervoor voor jezelf doet, die jouw leven zal verrijken is 700 euro inclusief btw.

Schrijf je in voor dit unieke coachtraject waarmee jij toegang hebt tot jouw leven zoals jij het wilt leiden. 

 

 

Praktische informatie

7 “live” coachsessies van 2 uur

Na deze coachsessies ben je gevoed met zelfinzicht, je bent geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om vanuit zelfliefde te komen tot gezonde zelfzorg. 

7 online lessen met videoboodschap

Na een online les met videoboodschap heb je meer zicht gekregen op een bepaald thema. We behandelen 7 thema's aan de hand van 7 sleutels die symbool staan voor de poorten die jij mag openen om te komen tot zelfliefde en zelfzorg.

Sleutel 1 verwijst naar de ruimte die jij mag innemen in jouw bestaan. Het gaat over grenzen, geven en nemen.
Sleutel 2 verwijst naar jouw gevoelens en gedachten die jij hebt over jezelf. Wat zijn je overtuigingen? Wat zijn je waarden?
Sleutel 3 verwijst naar jouw gedrag. Wat levert het gedrag dat je laat zien jouw op? Welke kwaliteiten en vaardigheden heb jij om te komen tot ander, meer helpend gedrag?
Sleutel 4 verwijst naar je verlangen. Sluit je gedrag aan bij wat je werkelijk voelt en waar je naar verlangt?
Sleutel 5 verwijst naar je stem. Hoe is de communicatie naar jezelf en naar anderen?
Sleutel 6 verwijst naar je inzicht. Wat heb je waargenomen bij jezelf?
Sleutel 7 verwijst naar je intuïtie. Hoe kun jij met het inzicht dat je hebt gekregen jezelf staande houden in jouw eigen ruimte? Hoe kun je omgaan met toekomstige risico's op terugval?

Lidmaatschap van besloten facebookgroep om elkaar te inspireren en dingen te kunnen delen

Als je gedurende 7 maanden in een groep met elkaar optrekt, voel je je met elkaar verbonden. Je raakt enthousiast over iets en wil dit graag delen met de andere vrouwen in de groep. Dit kunnen succesmomenten zijn of voedzame recepten of interessante informatie die je hebt gevonden. Ook kun je de groep gebruiken om hulp en/of tips te vragen van de andere vrouwen. We maken hierbij afspraken dat we altijd met respect en zonder oordeel naar elkaar zullen antwoorden. Ik zal zelf in de groep zichtbaar zijn en inspelen op vragen of onderwerpen die er leven. 

Bovenstaand coachtraject is ook individueel, op maat gemaakt voor jou, te volgen. De investering die jij doet in jezelf, in jouw leven is 1000 inclusief btw.

Wat is jouw resultaat na het volgen van dit coachtraject?

Jij weet nu als geen ander wat je nodig hebt om een gezonde relatie met voeding en jezelf te kunnen aangaan. Je weet dat zelfliefde de sleutel is om te kunnen komen tot een stabiel en gezond gewicht. Je hebt inzichten gekregen in de verbanden die er zijn tussen jouw eetgedrag en de manier waarop jij met jezelf in het leven staat. Je bent je nog bewuster geworden van je kwaliteiten en je valkuilen en je durft de uitdagingen aan te gaan om vanuit je valkuil weer terug te keren naar je kwaliteit. Je hebt je grenzen leren kennen en weet hoe je die liefdevol en met respect voor jezelf en de ander kunt gaan toepassen in je sociale contacten. Jij weet nu hoe jij jezelf letterlijk en figuurlijk waardevol kunt voeden zodat jij het leven kunt dragen en vieren met kracht en levensvreugde. Je ontvangt jouw lichaam in een staat van ontspanning, met energie en een blijvend gezond gewicht.

Interesse?

Heb jij interesse of wil je graag meer informatie? Wil je je al inschrijven voor een coachtraject in een groep of kom je liever individueel? Neem dan even contact op.