Coachtraject liefde in je lijf, liefde in je leven

Coachtraject liefde in je lijf, liefde in je leven

Een intensief halfjaar met coaching

Laat mij je leren hoe je vanuit zelfliefde en zelfzorg je lichaam kunt voeden waardoor jij je lichaam kunt ontvangen waar je zo naar verlangt en de vrouw kunt zijn die je zo graag wilt zijn.

Met succes een dieet kunnen volgen, zorgt er niet voor dat jij een blijvend positieve relatie met voeding en met jezelf kunt behouden.

Ben jij er klaar voor nu echt te gaan investeren in jezelf? Wil je ervoor gaan om de beste versie van jezelf te ontmoeten? Ben je bereid oude patronen aan te kijken, je angsten aan te gaan, je gevoelens toe te laten? Ben je bereid er alles aan te doen om je belemmeringen aan te pakken? Wil je vanuit zelfliefde uitgroeien tot een zelfverzekerde vrouw die straalt van binnen en buiten? Wil jij blijvend het lichaam kunnen omarmen waar je zo naar verlangt? Wil je vanuit zelfliefde en zelfzorg, met zelfinzicht en zelfkennis, met zelfacceptatie en zelfbeheersing, je leven gaan leiden?

 

Dan is het intensieve halfjaar coachtraject echt iets voor jou

Ontdek je drijfveren, je motivatie, je belemmeringen en je kansen om nu eindelijk eens blijvend regie te krijgen over je eetgedrag en je leven. Durf ervoor te kiezen je leven te leven zoals jij dat graag wilt met jezelf. Je zult merken dat na dit half jaar intensieve coaching, jij anders met jezelf in het leven staat. Niet alleen als het gaat om je relatie met voeding, maar overal op ieder terrein werkt de coaching door. In je werk, je relatie en/of je gezin, je sociale contacten…..alles wordt anders wanneer jij stopt met strijden tegen jezelf en van jezelf gaat houden.

Praktische informatie

Onderstaand coachtraject is ook individueel of in aangepaste vorm te volgen, afgestemd op jouw behoeften.

8 “live” coachdagen van 7 uur, met voedzame lunch, in een groep met maximaal 10 vrouwen

Na een dag ben je gevoed met kennis over jezelf, je bent geïnspireerd en gemotiveerd, je hebt zelfliefde getankt door de coachoefeningen te doen en door jezelf met volwaardige voeding te voeden. Je hebt de energie van de groep gevoeld als warme deken over je heen. En dat x 8!

2 x een persoonlijke coachsessie van 2 uur met mij alleen

Na een persoonlijke coachsessie alleen voor jou, ben je weer helemaal bij jezelf. Je hebt je eigen persoonlijke stuk kunnen delen met mij, we zijn dieper op jouw eigen hulpvragen ingegaan. Jij hebt na deze coachsessie nog meer inzicht in jezelf en kunt aan de slag met je persoonlijke doelen.

8 online lessen met videoboodschap

Na een online les met videoboodschap heb je meer zicht gekregen op een bepaald thema. Je weet hoe het bij jou zelf zit en wat je te doen staat om jezelf toe te staan de veranderingen in je eetgedrag daadwerkelijk structureel en succesvol te kunnen aanpakken.

Onbeperkt e-mail contact

Tussen de “live” coachdagen en de online lessen door kun jij mij ten alle tijden mailen en je vragen stellen. Ik streef ernaar om dezelfde dag nog antwoord te geven op al jouw vragen. Zo kun jij direct weer verder met je persoonlijke plan en is alles weer helder in je hoofd.

Lidmaatschap van besloten facebookgroep om elkaar te inspireren en dingen te kunnen delen

Als je een half jaar in een groep met elkaar optrekt, voel je je met elkaar verbonden. Je raakt enthousiast over iets en wil dit graag delen met de andere vrouwen in de groep. Dit kunnen succesmomenten zijn of voedzame recepten of interessante informatie die je hebt gevonden. Ook kun je de groep gebruiken om hulp en/of tips te vragen van de andere vrouwen. We maken hierbij afspraken dat we altijd met respect en zonder oordeel naar elkaar zullen antwoorden.

Samengevat

  • Het programma duur 6 maanden
  • Je volgt zowel “live” coaching als online coaching
  • De “live” coaching vindt plaats op onze boerderij Groot Nijhof aan de Eekstraat 12a In Doesburg
  • De uitgebreide, voedzame lunches worden met zorg, liefde en aandacht door mij verzorgd
  • Je neemt deel in een kleine groep met vrouwen, maar je wordt ook 1 op 1 door mij gecoacht
  • Je hebt onbeperkt toegang tot de besloten facebookgroep
  • Je kunt ieder moment je vragen aan mij stellen per mail

Als je kiest voor een half jaar coaching 1 op 1 door mij, dan maken we samen een planning op maat.

Wat is jouw resultaat na het volgen van dit coachtraject?

Jij weet nu als geen ander wat je nodig hebt om een gezonde relatie met voeding en jezelf te kunnen aangaan. Je weet dat zelfliefde de sleutel is om te kunnen komen tot een stabiel en gezond gewicht. Je hebt inzichten gekregen in de verbanden die er zijn tussen jouw eetgedrag en de manier waarop jij met jezelf in het leven staat. Je bent je nog bewuster geworden van je kwaliteiten en je valkuilen en je durft de uitdagingen aan te gaan om vanuit je valkuil weer terug te keren naar je kwaliteit. Je hebt je grenzen leren kennen en weet hoe je die liefdevol en met respect voor jezelf en de ander kunt gaan toepassen in je sociale contacten. Jij weet nu hoe jij jezelf letterlijk en figuurlijk waardevol kunt voeden zodat jij het leven kunt dragen en vieren met kracht en levensvreugde. Je ontvangt jouw lichaam in een staat van ontspanning, met energie en een blijvend gezond gewicht.

Interesse?

Heb jij interesse of wil je graag meer informatie? Zou je andere vormen en mogelijkheden van coaching willen bespreken? Ik kijk graag met je mee voor een coachtraject op maat voor jou. Neem dan even contact op.