Ik stond in the spotlight, hoe ik mezelf zichtbaar durfde te maken?

 

Ik kende Dorine al vanuit mijn netwerk. Ik wist al lang geleden dat als ik zover was om echt naar buiten te gaan treden met mijn missie, ik bij Dorine aan zou kloppen voor een fotoshoot. Ze heeft me zo geraakt met dat wat ik zag bij collega coaches. Haar foto’s hebben iets magisch en voelen als een warm sprookje aan. De sfeer die ze daarmee weet te vangen, wilde ik ook graag creëren op mijn nieuwe website. Het duurde even voordat ik daadwerkelijk de stap durfde te zetten om mee te doen met “in the spotlight”. Toen ik half april het facebookberichtje zag met daarop haar enthousiaste oproep wie er met het mooie weer in dit mooie seizoen een fotoshoot wilde reserveren, hakte ik de knoop door en berichtte ik Dorine dat ik graag in the spotlight wilde staan tussen de mooie gele paardenbloemen die zo prachtig in bloei stonden op de boerderij.

Die ochtend, 19 april om 7.00 uur, ontmoetten we elkaar bij het ochtendzonnetje. Dorine was een liefdevolle coach die mij door mijn schaamtegevoelens heen praatte. Mezelf nu echt zichtbaar maken vanuit mijn visie en missie was voor mij best spannend. Jaren heb ik gevoeld en gevoeld, wat is mijn missie, wat mag er uit mijn hart gaan stromen. Ik wist het eigenlijk wel, maar het durven was een tweede. Vanuit mijn eigen pijn, komend uit een jarenlang durende eetstoornis, wilde ik nu de pijn omzetten in kracht. Vanuit dat wat ik overwonnen had, waar ik veel strijd voor heb moeten voeren, uiteindelijk met liefde heb weten te overwinnen, die ervaring en wijsheid wilde ik graag doorgeven.

Ik gun iedere vrouw een leven waarin ze niet hoeft te strijden tegen ongewenste kilo’s, niet hoeft te vechten tegen haarzelf en met haar lichaam, niet hoeft te overeten om niet te voelen of obsessief te vasten uit controledrang om maar grip en veiligheid te voelen in het leven, niet de pijn maar weg te hoeven drukken, niet constant op dieet te hoeven zijn om daarna, als de kilo’s eraf zijn, haar lichaam pas te kunnen waarderen en lief te hebben. Dat wanneer ze slank en mooi is volgens haar ideaalbeeld, dan pas het recht voelt om geliefd en aanbeden te mogen worden.

Gedurende de fotoshoot, onder begeleiding van Dorine, kwam ik steeds dichter bij mijn kern. Ik kon daadwerkelijk in contact komen met mijn missie. Het gevoel dat ik daarbij kreeg is niet in woorden te vangen, maar zo mooi in beeld gebracht door Dorine. Ik straal van binnenuit, de wereld in.

Ik ben dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan haar mooie coachtraject “in the spotlight”. Ik wens dat ik, als professioneel coach en ervaringsdeskundige, het leven van veel vrouwen kan helpen een stuk mooier te laten zijn. Mijn liefdevolle coaching in combinatie met gezonde voeding en hiermee samen praktisch aan de slag gaan levert zelfzorg, zelfacceptatie, zelfrespect, zelfbewustzijn, zelfinzicht, zelfliefde en zelfvertrouwen. Na de coaching voelen deze vrouwen zich weer gelukkig met wie ze zijn, voelen zij zich vrij in het lichaam waar ze altijd zo naar verlangd hebben. Vrouwen die weer kunnen stralen en dit gevoel en deze energie kunnen delen. Delen is tenslotte vermenigvuldigen!

Dreamunlocked, In the spotlight, Dorine Tan dank je wel! Mijn droom is ontgrendeld en komt uit!

Ik hoop jou te mogen ontmoeten als je voelt dat je met liefde “ja” tegen je lichaam wilt kunnen zeggen.

Liefs,

Ursula Beekman

Coach liefde in lijf en leven

Ik stond in the spotlight, hoe ik mezelf zichtbaar durfde te maken?