Mijn e-boeken

Dit e-book is voor jou bedoeld wanneer je steeds maar weer in de verleiding komt om meer te eten dan je lichaam nodig heeft. Je voelt de regie over jezelf niet meer. Je hebt al iets gegeten voordat je het je bewust bent. Eet je meer wanneer je je verveelt, verdrietig, boos, eenzaam, bang bent? Grote kans dat overeten jouw manier is geworden om je emotionele pijn te kunnen dragen. Ik heb dit e-book geschreven omdat ik je pijn ken. Ik zie je, ik hoor je, ik voel de strijd die je met jezelf voert om toch weer te komen tot een stabiel eetpatroon en het overeten te kunnen stoppen. Uit eigen ervaring en met de wijsheid die ik heb opgedaan door te vallen en weer op te staan, deel ik graag 4 tips met jou. Tips die mij hebben geholpen te komen tot een stabiel eetproon.

Ik hoop dat ze jou ook helpen, waardoor jij vandaag al met liefde kunt genieten van je lijf en het leven.

Klik hieronder op een e-book om deze online te lezen en/of te downloaden. Alle e-books op deze pagina zijn helemaal GRATIS te lezen voor iedereen.
Als je de informatie in de e-books interessant vindt, vergeet dan niet om je ook in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Dan stuur ik je regelmatig interessante informatie en verhalen. Geen zorgen, ook ik heb een hekel aan SPAM. Daarom zal ik je niet te vaak mails sturen.

e-book: Liefde in je lijf, liefde in je leven

Wil je meer interessante artikelen lezen zoals dit e-book?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Dan ontvang je regelmatig een nieuwsbrief van mij boordevol interessante informatie.