Opleiding tot kinderkookcoach®

Opleiding tot kinderkookcoach®

Ben jij kindercoach of werk je op een andere manier met kinderen en wil je graag het koken professioneel in gaan zetten in je kindercoachpraktijk of in je werk met kinderen, maar weet je nog niet hoe en wat je allemaal met koken kunt doen?

Ik heb 5 jaar heel veel met kinderen gekookt in mijn kindercoachpraktijk. De hulpvragen waren uiteenlopend. Het koken heb ik met veel succes kunnen inzetten in mijn coachsessies die te maken hadden met hulpvragen rondom:
• Echtscheiding ouders
• Rouwverwerking
• Gepest worden
• Diagnose autisme en/of adhd
• Leer- en/of gedragsproblemen
• Hooggevoeligheid en de daarmee gepaard gaande ervaringen
• Laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen
• Overgewicht of angst voor dik zijn of worden

Ik heb gemerkt dat het koken heel veel bijdraagt aan de cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Ik heb ze zien groeien in hun zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en zelfstandigheid, zelfbeeld en sociale vaardigheden. Koken stimuleert tevens de ontwikkeling van executieve functies bij kinderen.

Koken is een hartstikke goed en effectief middel om in te zetten in je kindercoachpraktijk!

Momenteel ben ik bezig met de ontwikkeling van een opleiding tot kinderkookcoach®.
De opleiding gaat jou alle tools geven hoe jij het koken doelgericht, leerzaam en effectief kunt gaan inzetten in het coachen of begeleiden van kinderen, al dan niet samen met hun ouder(s).

Naar verwachting zal de opleiding starten in 2020.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf jij altijd op de hoogte van mijn ontwikkelingen.