Proefdag liefde in je lijf, liefde in je leven

Proefdag Liefde in je lijf, liefde in je leven

Kom jij letterlijk en figuurlijk proeven?

Stel je voor…je bent een vrouw die oneindig lang al een poging waagt om af te vallen. Het lukt je maar niet om blijvend een gezond gewicht te behouden. Steeds weer trap je in je valkuilen en langzaam komen de kilo’s er weer aan, sterker nog….als je niet uitkijkt weeg je meer dan voor dat je op dieet ging. En dit gebeurt je keer op keer. Je garderobe puilt uit met kleding in diverse maten. Je wankelt heen en weer tussen een slanke dame die volop complimenten krijgt over haar uiterlijk, en een gezette dame die teleurgesteld en gefrustreerd op zoek gaat naar een nieuw geschikt moment om weer een afvalpoging te doen. Je motivatie daalt, je hebt er geen zin meer in, waarom zou je nog al die moeite doen? Moet je weer zoveel laten staan en rekening houden met je boodschappen. Alle feestjes worden minder gezellig, want jij kunt niet meedoen met al het lekkers als je weer eens op dieet bent. Je voelt dat je faalt en je zelfbeeld wordt negatiever. Je baalt van jezelf als je in de spiegel kijkt. Je wordt humeurig en mocht je kinderen hebben, wordt je lontje steeds korter wanneer je ze aanspreekt. Ook je partner merkt dat je stemming niet al te best is en je voelt je schuldig. Je zou het zo graag anders willen, maar je weet niet hoe. Je weet niet wat je nodig hebt om echt die verandering in gewicht te kunnen blijven behouden.

95% van de mensen die een dieet volgen, vallen terug…..je bent dus niet de enige!
Het is dus niet zo simpel anders was dit percentage veel lager geweest.
Het gaat dus niet om het volhouden van een dieet.

Waar het wel omgaat, vertel ik je graag en laat ik je graag ervaren op de proefdag: “liefde in je lijf, liefde in je leven”. Een hele dag neem ik je in vogelvlucht mee door verschillende lagen van het ontstaan en herstellen van een eetpatroon. Jij bent na deze dag voldaan en vol energie en vertrouwen dat je met de energie die je hebt gevoeld in de groep met andere vrouwen, nu in staat bent het roer om te gooien van strijden met jezelf naar liefde voor jezelf. Ik laat je letterlijk en figuurlijk proeven dat het anders. Na deze dag smaakt het vast naar meer. Jij weet wat je nodig hebt om je lichaam en je geest zo te verzorgen dat het goed voelt voor jou en je met een gezond gewicht en een gezonde geest met levensvreugde door het leven kunt gaan.

Als een zelfverzekerde vrouw durf jij te gaan stralen in wie je bent.

Schijf je in door de Proefdag te bestellen op de website

Tijdens het bestellen kies je de gewenste datum en locatie van de Proefdag. Klik hieronder op "opties selecteren" om jezelf in te schrijven voor de Proefdag.