zelfliefde en zelfzorg voor moeders

Zelfliefde en zelfzorg voor moeders

Het 7 kleurenpad naar zelfliefde en zelfzorg

Op deze dag neem ik jou als moeder mee in zelfzorg en zelfliefde. Ik geef je ruimte om te voelen, te groeien in zelfbewustzijn waardoor jij weer meer toegang krijgt tot wie je bent als vrouw en moeder. Je loopt het 7 kleurenpad in de natuur op het erf van onze boerderij. De 7 kleuren vertegenwoordigen de stappen die jij kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling. Rood: pad van acceptatie, oranje: pad van emoties, geel: pad van manifestatie, groen: pad van je hart, blauw: pad van je stem, paars: pad van inzicht, violet: pad van groei. Deze kleuren liggen in een prachtige boomgaard waar de fruitbomen symbool staan voor ontwikkeling en groei, hun vruchten afgeven na de bloei, loslaten, naar binnen keren, voeding en energie opdoen om vervolgens in het volgende seizoen weer te kunnen delen. Te midden van deze boomgaard met uitzicht op onze koeien, paarden en honden geef ik je ruimte om in contact te komen met jezelf en dat waar je naar verlangt.  Als moeder ben je veel aan het zorgen, aan het geven. Soms laat je kind ook gedrag zien dat bij jou iets oproept. Je wordt getriggerd door iets dat je kind laat zien. Je kind is ook de spiegel van je ziel en ik laat je graag zien welke boodschap jij uit het gedrag van je kind kunt halen waarmee jezelf aan de slag kunt gaan. Het is tijd dat jij ook energie aan jezelf gaat geven. Jij jezelf toestaat om te ontvangen. Je gaat jezelf deze dag voeden fysiek en mentaal. Je ontvangt deze dag inzicht in jouw patronen die je onbewust hebt gecreëerd in de relatie met jezelf. Met welke intentie zijn deze patronen gemaakt en wat leveren ze jou op? Hoe kun je patronen, die je eigenlijk niet meer wilt, doorbreken en loslaten? Hoe kun je meer je grenzen aangeven en hoe communiceer je dat dan? Hoe ga je om met negatieve gedachten over jezelf en vastzittende overtuigingen die jou weerhouden in je eigen ontwikkeling en persoonlijke groei? Deze dag zul je naar huis gaan met het gevoel dat je thuis bent gekomen in jezelf. Je hebt inzicht gekregen in wat jij nodig hebt om meer in balans te kunnen komen in het geven en nemen in jouw rol als moeder en vrouw.

 

 

Praktische informatie

De dag start om 10.00 uur en zal eindigen om 16.00 uur.

Om zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te kunnen geven zal de groep uit maximaal 10 moeders bestaan.

We starten de dag met een korte kennismaking en geleide meditatie. In deze meditatie maak je verbinding met dat wat jij deze dag wilt inbrengen en wat jij graag aan het einde van de dag mee wilt nemen naar huis. Ik leg het principe uit van de 7 kleuren waarna we verder gaan met de uitwerking daarvan in de boomgaard. Omdat het weer nogal wisselend kan zijn, raad ik je aan om goed af te stemmen op de weersomstandigheden van die dag. Zorg voor geschikte kleding waarin je buiten in de natuur je comfortabel kunt voelen. Als het weer het niet toelaat om het 7 kleurenpad buiten te lopen, zullen we het in aangepaste vorm  binnen gaan doen.

Deze dag is inclusief lunch, koffie/thee en tussendoortjes.

Deze dag is een cadeau voor en aan jezelf, een cadeau waar je nog lang van zult nagenieten.

De investering die je in jezelf doet bedraagt 95 euro inclusief btw.

 

Wat levert deze dag jou op?

Je hebt een dag voor jezelf beleefd. Je bent onderdeel geweest van een groep moeders. Je hebt gevoelens en ervaringen gedeeld, en gemerkt dat je niet de enige bent die worstelt als moeder in de opvoeding en zelfzorg. Je hebt gewerkt aan je gedachtepatroon en hoe dit gedachtepatroon van invloed is op hoe je je voelt en hoe je je laat zien in je rol als moeder. Je hebt inzicht gekregen in hoe je eigen gezin van herkomst invloed heeft op hoe je zelf in de opvoeding van je kind staat. Je hebt gekeken in de spiegel van je kind en gezien welke onvervulde behoeften van het kind verborgen liggen achter zijn of haar gedrag. Je hebt de boodschap naar jezelf kunnen geven wat jij daarin voor jezelf nog te doen hebt als het gaat om je eigen behoeften vervullen. Je hebt gezien waar jouw grenzen liggen en hoe je die liefdevol kunt aangeven. Je hebt tools ontvangen waarmee jij meer balans kunt aanbrengen in geven en nemen. Je hebt genoten van de natuur op de boerderij, de dieren en het lekkere voedzame eten. Je bent mentaal en fysiek voldaan.

Interesse?

Heb jij interesse? Ga dan snel naar de webshop en schijf jezelf in.

Zelfliefde en Zelfzorg voor moeders
Zelfliefde en Zelfzorg voor moeders

Ga naar de webshop en schrijf jezelf in.

Naar de webshop